Over ons

“Het bieden van perfecte service in combinatie met een klantgerichte dienstverlening”, dat is wat we met Auto’s voor Liefhebbers willen bewerkstelligen.

Auto’s zijn emotie. Een auto zegt meer over uw persoonlijkheid dan u denkt! Wij gaan in de markt op zoek naar bijzondere auto’s, auto’s met een verhaal, auto’s met emotie, groot of klein, jong of oud en nemen deze vervolgens op in ons aanbod. Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en onderhouden we goede contacten met diverse verzamelaars, dealers en collega’s door heel Europa.

Daarnaast begeleiden wij u graag bij het aankopen van een nieuwe auto, het verkopen van uw huidige auto, het importeren van uw droomauto of het onderhouden van uw heilige koe. Het leveren van maatwerk is ons uitgangspunt, wij streven naar het maximale resultaat voor elke klant.

Ons aanbod wisselt regelmatig, mocht u op de hoogte willen blijven van al het Auto’s voor Liefhebbers nieuws? Willen weten wanneer er weer nieuwe modellen beschikbaar zijn?

Meld u nu aan voor onze ‘alert service’ via [email protected]