Auto's voor Liefhebbers

Services

01

Verkoop service:

Wanneer u besluit uw auto te verkopen nemen wij dit volledige proces graag voor u uit handen. Samen met u taxeren wij uw auto en stellen wij een marktconforme waardebepaling vast. Daarnaast zal met u worden doorgenomen welke acties er ondernomen dienen te worden om uw auto verkoop-klaar te maken. U kunt hierbij denken aan reconditioneren, poetsen en technisch klaar maken.

Vervolgens wordt er een uitgebreide fotoreportage gemaakt waarna er actief geadverteerd zal gaan worden op alle bekende autosites en op social media.

Bij verkoop stellen wij een koopovereenkomst op, begeleiden wij het betalingsproces, verzorgen wij de tenaamstelling en de vrijwaring en leveren wij uiteindelijk uw auto af aan de nieuwe eigenaar. (inruil is bij ons mogelijk)

Import service:

Door onze jaren lange ervaring met het importeren van voertuigen uit alle landen van Europa en Amerika kunnen wij ook deze service volledig voor u begeleiden. Er komt vaak een hoop rompslomp kijken bij het importeren van een auto. Zijn de juiste documenten aanwezig, klopt de inklaringsprocedure, wordt de eventueel nog te betalen BPM goed berekend?

Via ons vaste Europese netwerk van partners zoeken én vinden wij voor u de juiste auto, wij kopen (indien gewenst) het voertuig voor u aan, importeren het naar Nederland en verzorgen de volledige Douane /RDW afhandeling. Bij binnenkomst van uw auto wordt hij vervolgens technisch volledig geïnspecteerd en gepoetst om daarna aan u afgeleverd te worden.

02
03

Reconditionering:

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u uw auto zou laten reconditioneren. Algemeen bekend is dat een goed verzorgde lak langer meegaat, roestvorming tegengaat en een hogere inruilwaarde oplevert bij eventuele verkoop.

Auto’s voor Liefhebbers heeft een nauwe samenwerking opgezet met diverse Poets-/ Car Detailing bedrijven en wij kunnen een volledig autoverzorgingspakket aanbieden, Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en wij zorgen, geheel vrijblijvend, voor een op maat gemaakt reconditionerings voorstel.

Technisch onderhoud:

Auto’s voor Liefhebbers beschikt, in samenwerking met Spaan Auto en AvD Autoservice, over een compleet ingerichte werkplaats waar alle voorkomende technische werkzaamheden door vakkundig personeel kunnen worden uitgevoerd.

Denk hierbij aan:

  • APK Keuring
  • Onafhankelijke aankoopkeuring
  • Airco service en reparatie
  • Onderhoud en reparatie
  • Storing zoeken en diagnose stellen
  • Opslag zomer- en winterbanden
  • Schade taxatie en herstel
04